Betrouwbare leverancier voor de agrarische sector

Vanuit Breda en Nijverdal zijn we dagelijks actief op het gebied van advisering, productie, installatie en service van onze kwaliteitsproducten. Eigen montageploegen zorgen voor een perfecte installatie. De nazorg komt daarna in handen van onze service dienst, die 24-uur continu oproepbaar is, zodat u ook na installatie, nog jarenlang op Smits Agro kunt blijven rekenen.

Actief op het gebied van advisering, productie, installatie en service gericht op onze kwaliteitsproducten: op Smits Agro kunt u rekenen!

Smits Agro staat voor innovatie, kennis en maatwerk in stalinrichting. Voor de juiste agrarische oplossing wilt u bij Smits Agro zijn!

Smits Agro
Smits Agro is (onder de naam Smits Breda) opgericht in 1958 en begon met de productie en installatie van plaatstalen bulksilo's voor de opkomende mengvoeder industrie. Enkele jaren later werden importeurschappen voor de agrarische sector (Roxell/Chore Time, USA) en de bulkindustrie (President Denemarken) verworven.
Eigen producten
Eind jaren '80 werd een begin gemaakt met de ontwikkeling en productie van procesbesturing, weging, mengen en dosering van droge bulkproducten. Op dit moment installeren we de 3de generatie besturingssystemen aangevuld met een nieuwe lijn wegers en automatische kleppen.
Smits Agro naar de toekomst.
Smits Agro innoveert samen met haar partners continu met nieuwe producten en werkt aan verbeteringen waar de Agro Sector naar vraagt. Voorbeelden zijn o.a. stalverwarming met warmtepanelen (kraamkamer), fijn stofreductie van VirusFreeAir (ASPRA Agro) en de Happy Feeder voor hokverrijking om voeropname te stimuleren..

Onze partners