NIEUWE DATUM OPEN DAG INSTAL AGRO BEKEND (17 MAART)!

Geachte relatie,

 

                                                          

 

Begin dit jaar zijn IV Techniek en Boers Agrotechniek verder gegaan als Instal Agro. Samen 20 jaar kennis en ervaring en een samenwerking met Smits Agro zorgen ervoor dat we nu oprecht kunnen melden Totaal leverancier te zijn.

Specialisme in installatietechniek, aangevuld met bijna 60 jaar ervaring in Voer-opslag en transport systemen waaronder vijzels, voer- en drinkwaterlijnen.

Expertise  in de Varkens, Rundvee- en Pluimvee Sector. Dealerschap van SKOV klimaat systemen met daarnaast ruime kennis van ALLE merken Stal-Computers. Een compleet pakket aan ventilatie, klimaat, verlichting en elektra aangevuld met de kwaliteit producten van Smits Agro / Roxell.                  

Vanzelfsprekend blijft Service 24/7, die u van beide bedrijven gewend bent een belangrijke pijler.                                                   Ons werkgebied is vooral  Noord en Noord-Oost Nederland.      

 

Het nieuwe, 15 mans tellende, bedrijf is hiermee perfect in staat om aan de marktvraag van totaalleverancier te voldoen. Wij geloven in de meerwaarde voor u als gewaardeerde klant.

Een nieuw bedrijf een nieuwe vestiging. Om Instal Agro centraal te huisvesten is voor de plaats Beilen gekozen, op het industrie terrein aan de A28. Onze medewerkers wonen verdeeld over Noord  Nederland waardoor altijd snelle Service verleent kan worden.                                                                       

klaar voor de toekomst en graag laten we dit zien.

 

U bent van harte welkom op   Vrijdag 17 Maart 2017  13:00 - 16:00                                           
Locatie:  De Hanekampen 39, 9411 XN Beilen waar we van de gelegenheid gebruik willen maken om samen te toasten op een verdere duurzame relatie.

 

                                    Met vriendelijke groet,   Team  Instal Agro Beilen.