21 november 2016

Smits Agro fuseert IV Techniek en Boers Techniek samen tot een nieuw bedrijf: Instal Agro!

                                        

Smits Agro fuseert IV Techniek en Boers Techniek samen tot een nieuw bedrijf: Instal Agro

                        Met deze fusie wordt Instal Agro totaalleverancier.

Hiermee komt 20 jaar kennis en ervaring samen. Boers Techniek is al bijna 16 jaar de specialist in regeltechniek. Veelal werkzaam in Rundvee- en Pluimvee Sector met als hoofd activiteit het Dealerschap van SKOV klimaat systemen. IV Techniek bestaat bijna 4 jaar met als kern activiteit Service en Installatie in Varkens- en Pluimvee Sector, specialisme in klimaat en milieutechniek. Met beschikbare kennis van Fancom, Hotraco, Stienen en Sommen besturingen.

 

Door de oprichting van Instal Agro komt een compleet pakket aan ventilatie, klimaat, verlichting en elektra samen, aangevuld met kwaliteit producten van Smits Agro / Roxell.                      

 

Beide bedrijven houden hun specialisatie op het gebied van Pluimvee-  Varkens-  en Rundvee houderij. Enkele disciplines worden hierdoor uitgebreid, denk aan Service en Kennis. Andere komen samen en versterken , denk aan verkoop en advies, ondersteuning en installatie.

 

Vanzelfsprekend blijft Service 24/7, die u van beide bedrijven gewend bent een belangrijke pijler.                                                                                                         Het werkgebied wordt Noord en Noord-Oost Nederland.      

 

Het nieuwe, 15 mans tellende, bedrijf is hiermee perfect in staat om aan de marktvraag van totaalleverancier te voldoen. Beide agrarische bedrijven zullen door samenvoeging elkaar verder gaan brengen in kennis en ervaring. Wij geloven in de meerwaarde voor u als gewaardeerde klant.

 

Vanuit Smits Agro brengen wij als Importeur Roxell Nederland het dealerschap en daarbij horende garantie plan in. Veel producten hebben 10 jaar garantie regressief. Smits Agro is een 20 mans tellend bedrijf. Opgericht in 1958 waarmee kennis en ruime ervaring vanzelfsprekend zijn. Diverse mogelijkheden in Opslag, transport, wegen en mengen, paneelbouw evenals voer- en watertechniek.                     

 

Een nieuw bedrijf een nieuwe vestiging. Om Instal Agro centraal te huisvesten is voor de plaats Beilen gekozen, op het industrie terrein aan de A28. Onze medewerkers wonen verdeeld over Noord  Nederland waardoor altijd snelle Service verleent kan worden.                                                                       

 

2 Januari 2017 start Instal Agro vanuit de nieuwe Locatie:  De Hanekampen 39, 9411 XN Beilen